Storstan
tisdag 27 januari 2009 @ 09:43 | Allmänt

Imorgon väldigt ,väldigt tidigt hoppar jag på flyget mot Stockholm i sällskap med Emelie och Therese. Vi ska iväg på Sibyllaskolan. Blev ju aldrig av i höstas, men nu är det äntligen dags. Blir nog två hektiska utbildningsdagar tror jag, en middag ute på stan och en hotellövernattning. Tillbaka hemma igen på torsdagkväll. 🙂 Skoj att få komma iväg också, som ett litet avbrott i den vanliga vardagen.

I want you to feel me in everything
söndag 25 januari 2009 @ 04:43 | Allmänt

I wanna be the face you see when you when you close your eyes
I wanna be the touch you need every single night
I wanna be your fantasy
And be your reality
And everything between

I wanna be the eyes that look deep into your soul
I wanna be the world to you I just want it all
I wanna be you deepest kiss
The answer to your every wish
And all you ever need

Cuz I need you more that you could know
And I need you to never never let me go
And I need to be deep inside your heart
I just want to be everywhere you are

Som en väckarklocka
lördag 24 januari 2009 @ 10:31 | Allmänt

Här dom senaste dagarna har jag slagit upp mina ögon, pigg och alert, exakt samma tid varje morgon. 08.25. Skönt ändå att vakna pigg, och kunna ligga och dra sig en stund. 🙂 Har inte hunnit ta tag i engelskan något mer sen i torsdags. Var för trött igår, var ganska så mycket folk på jobbet. Men det förstår jag, löning för många, och lugnet vi känt här i någon vecka är nog över för tillfället i alla fall. Ska strax bege mig tillbaka till jobbet, få se hur det rullar på idag. Alltid lika spännande att se.

Har ett stenrös liggande i mitt hjärta för tillfället, men förhoppningsvis löser det sig. Måste försöka byta lite skift på jobbet om det nu fungerar, verkar dock lite omöjligt än så länge. Men håll tummarna. Hade verkligen behövt få vara med den helgen, vill inte att du är ensam ju.

Du och jag för oss
torsdag 22 januari 2009 @ 13:28 | Skola/Jobb

Gud vad jag känner mig duktig. De senaste dagarna har jag faktiskt tagit mig tid till att läsa den där jävla engelska boken. Och idag blev jag klar. Med massor av nya anteckningar. Trodde aldrig att jag skulle vara så effektiv så att jag även klickade upp dokumentet på datorn och började ändra om i recensionen. Har kommit en bit på vägen, så det känns skönt att ha börjat i alla fall. Är dock några sidor kvar att redigera och utöka med nya reflektioner och analyser. Och som vanligt när man väl kommer igång så måste man iväg och göra annat, idag handlar det om jobb. Typiskt va. 🙂 Fast får väl försöka fortsätta så gott jag kan i helgen, trots att jag jobbar. Nicklas åker hem ikväll, så då blir det nog i alla fall lättare att ägna kvällarna åt skolarbete.

Kärlek
onsdag 21 januari 2009 @ 12:09 | Foton, Funderingar

Ä l s k a d e G u d d o t t e r n

Johanna på Profoto har en tävling i sin blogg där hon efterlyser bilder med temat ’Vad är kärlek?’. Så jag tänkte att även jag är med och tävlar med denna bild. En av alla dom olika sorters kärlek jag känner. Denna bild visar den kärlek jag har till min guddotter, tillika kusin, Tindra. Är alltid lika underbart att få tillbringa tid med henne. Hon är ett litet lyckopiller med alla de små påhitt och underbara kommentar hon kommer med. Tänka sig vilken tur att det var just du som kom till oss & för att jag får vara en del av ditt liv.

21 januari 2009
onsdag 21 januari 2009 @ 10:02 | Allmänt

Helgen blev riktigt trevlig faktiskt. Och vädret var inte heller så illa. Åtminstone så var det inte riktigt lika kallt som jag trodde det skulle vara. Vi låg nog på bara 8 minus hela helgen ungefär. 🙂 Jag och Nicklas var först att anlända till stugan redan vid tolv på fredagen. Och först vid sex-sju tiden kom resten. Var ganska så mysigt att få igång stugan bara vi två. Göra eld, tända ljus och bara invänta fler människor. Blev en helskön kväll med alla tio samlade kring bordet. Lite öl, cider och prat. Fast för en del blev det mer party än så, och lördagen för dessa spenderades i sängen så gott som hela dagen. 😉 Nicklas var en av dessa, så jag gjorde sällskap i vilandet, och vips så var hela lördagen slut också. Och när söndagen kom var det bara att slänga ihop sina grejer igen och städa stugan innan hemfärd.

Idag är jag ledig, och faktiskt har jag varit uppe ända sedan halv sex imorse. Gick aldrig och la mig igen när Nicklas stack iväg på jobbet. Kände mig för en gångs skull riktigt morgonpigg, kan ju kanske bero på att även jag la mig före tio igår. Har hunnit kika lite gossip girl, haft tvättstuga och duschat. Tänkte fixa fram lite kläder, ta ut Amaroq en stund och sedan ta en omgång med dammsugarn. Sen borde jag plugga. Och så får det nog bli också. Och möjligtvis blir det nog också ett besök hos sötungen Märta lite senare. 🙂

Snart helg
torsdag 15 januari 2009 @ 09:22 | Allmänt

Bara 9 timmar jobb sen är det helg för min del. Och i helg blir det en skoterfärd faktiskt. Upp till någon stuga utanför Kiruna tillsammans med några av Nicklas vänner. Blir spännande. Hoppas bara att graderna sjunker lite grann inför imorgon. Inte så kul om det är 19 minus grader som det är nu. Brrr! Allt är i alla fall packat och färdigt så när jag slutar ska vi bara förbi Coop innan vi styr kosan mot Giron. Så vi hörs efter helgen igen! 🙂

En bild från julafton
söndag 11 januari 2009 @ 11:10 | Foton

Julen 2008

We belong together
lördag 10 januari 2009 @ 23:36 | Allmänt

Hejdå lördag, hej söndag. Nu blir det sängen. Godnatt allihopa.

And I can’t explain the things that I’m feeling
lördag 10 januari 2009 @ 11:17 | Allmänt

Och så var det helg igen. 🙂 Jag jobbar givetvis, och Nicklas han har åkt hem över helgen. Lite småtrist helg, har min jobba-kväll-helg, och så är det som alltid annars oerhört tråkigt och ensamt att sova själv. Faktum är att jag sover mycket sämre. Efter många om och men lyckas jag somna, men så vaknar jag alltid upp efter någon timme. Med en underlig känsla i magen, panik av något slag. Brukar ta en stund att lyckas somna om igen. Tur i alla fall att det är söndag imorgon igen. 🙂

Har förresten här i veckan börjat måla på min femte (och förhoppningsvis sista?) uppgift till bilden. Fått en till chans att försöka nå toppen. Ska med färgpennor måla av en klänning, och två andra prylar. Kanske ett par skor och ett halsband. Har fått till klänningen i stora drag i alla fall, och det blev faktiskt till och med bättre än jag hade förväntat mig. Nu ska jag bara jobba vidare på den, så få se om det håller ända fram den här gången. Inte troligt, men bättre måste jag ju åtminstone ha blivit sen sist! Kanske jag tar mig i mål så småningom…Den som lever får se. 🙂