Dagens
söndag 30 september 2007 @ 22:12 | Listor

Dagens vill ha: Min kamera!
Dagens klädsel: Mjukisbyxorna & fleecetröjan
Dagens smink: Foundation & mascara
Dagens frisyr: Klämmor
Dagens saknad: Lily
Dagens roligaste: Filmtitt hos pappa
Dagens godis: Choklad
Dagens humör: Trött
Dagens bästa: Valpmys
Dagens låt: The weepis – World spins madly on
Dagens lunch: Varmkorv
Dagens middag: Potatispalt
Dagens ord: Orka
Dagens Tv-tittande: Ensam mamma söker
Dagens läsning: Aftonbladet
Dagens måste: Skriva färdigt engelskan
Dagens dricka: Coca cola light
Dagens köp: Glass
Dagens träning: Måste vara promenaden till och från affären

Segt på bloggen?
söndag 30 september 2007 @ 21:04 | Allmänt

Finns det någon annan som upplever min blogg som segladdad? En kompis smsade nämligen mig häromdagen för att påpeka att det tog så lång tid att ta sig in på min blogg. Så frågan är ju, är bloggen segladdad? Själv så vet jag faktiskt inte för jag tycker nämligen att hela mitt internet segar med princip allting. Så jag känner nog att jag är i behov av era åsikter nu… :)

Namn till stamtavlan
söndag 30 september 2007 @ 10:53 | Allmänt

Som tidigare nämn så har vi utökats med tre små chiahuahuavalpar, och nu ska de få namn till sin stamtavla. Deras pappa heter Hot wheel drive, och tanken var väl att de små ska få ta med ’Hot’ i sina namn på något vis. Så nu försöker jag leta lite förslag som Katarina, pappas sambo, kan välja emellan.

En kombination som jag tycker är klockren är Hot limited edition. Men jag skulle behöva ett x antal förslag till. Så vore jättekul om ni ville slå ihop era huvuden med mig och hjälpa lite. :)

Andra förslag
– Make it hot
– Hot chocolat
– Hot like fire
– Hot dancer
– Hot magic moment

Just ja… Det är två tikar & en hane, om det nu är till någon hjälp. 🙂

En höstfin lördag
lördag 29 september 2007 @ 17:18 | Allmänt

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I’m standing still

Det bästa med hösten är idag. Solen och löven tillsammans – de färgar hela stan i höst. Det måste verkligen vara så att jag älskar den här årstiden. Det måste ju nästan vara den allra mysigaste tiden på året innan allting blir så himla grått & kallt. Och sättet det verkligen doftar höst på … Ooh. 🙂

Jag var och tittade fotboll med tjejerna idag. Jag kanske inte var allt för insatt, men jag njut i alla fall av stunden utomhus. Var faktiskt rätt så kul att ta sig ut och träffa lite folk. Känns inte som att man hinner så mycket av det annars under veckorna.

Näe, nu är det nog dags att fundera på lite mat för att mätta magen, och sen kanske jag borde ta mig en liten vila. Kommer nog aldrig annars orka hålla mig vaken fram tills kvällen.  🙂

Tvättstuga glömd
fredag 28 september 2007 @ 00:33 | Allmänt

Den senaste tiden har jag börjat fundera vars mina hjärnceller egentligen tagit vägen. Det här är andra gången på två veckor, om ens det, som jag glömmer bort min bokade tvätttid. Inte för att jag är i akut behov av att tvätta, men jag kan ju bara gissa att tvätttiderna för helgen är uppbokade vid det här laget. Nåja, får väl springa ner imorgon och hoppas det finns en tid över åt mig. 🙂

Förutom denna glömska så har jag även drabbats av förvirrning Idag när jag skulle värma mat , så ställer jag in min tallrik med mat i tallriksskåpet istället för micron. Hallå liksom. :laugh:

Ska bli skönt med helg imorgon. Jag har längtat som en tok sen i söndags, och faktiskt, den här vecken gick så snabbt så jag inte ens hann blinka. Måste ta itu med lägenheten imorgon. Det ser ut som ett bombnedslag här. Det värsta bombnedslag hittills. Är nog bara att inse att jag inte kan slänga ut fler klädesplagg på golvet i hopp om att hitta kameran. Den är fortfarande på vift och hur mycket jag än önskar att den ska ligga på sin vanliga plats så gör den inte det. :puh:

Oooh förresten, igår så föddes det tre små chihuahuabebisar hos oss. SÅÅÅÅ söta, och miniminismå. 🙂 Hade mer än gärna visat foton om jag ändå bara hade haft tillgång till min kamera…

Hur kan en kamera försvinna spårlöst?
torsdag 27 september 2007 @ 00:43 | Allmänt

Min allra käraste ägodel är borta. Spårlöst borta. Helt galet borta. Jag har gråtit och haft ångestattacker om vartannat sen jag märkte detta för max två timmar sedan. Har vänt upp och ner på HELA lägenheten. Jag har till och med letat i min ugn och frys. Ja, ni hör ju hur sjukt det låter. Den finns ingenstans. Det är helt underligt med tanke på att kameran och dess väska tar stor plats, det är ju inte direkt som att jag råkat missa den, eller lagt undan den på något omöjligt ställe.

Näe, den är faktiskt borta. Och jag vet med mig att sist jag använde den var här hemma under lördag förmiddag. Och efter det har jag inte rört den. Så vars har den tagit vägen? Vem har fått med sig den (alt. tagit den?!) ? Alltså min kamera. Den är fan inte det billigaste jag äger om jag säger så. Ååååååh.

Och om ni nu funderar över vilka jag hade här i helg under inflyttningsfesten så är det faktiskt bara kända ansikten, dvs mina vänner. Så därför funderar jag, kan en kamera ha fått vingar och flugit iväg? Knappast troligt.

Man verkar ju aldrig kunna lita på någon, är det verkligen så det ska vara? :dead:

I’m running in circles, and I’m running out of breath
tisdag 25 september 2007 @ 09:58 | Funderingar

Ibland händer det att man har alldeles för höga förhoppningar på saker och ting, och jag tror jag just varit med om det än en gång. Jag vet inte hur jag alltid lyckas, men saker som verkar finnas inom räckhåll visar sig alltid helt plötsligt ligga flera mil bort. Och oftast så känns det som att orsaken ligger i mina händer, för på något underligt sätt lyckas jag alltid skjuta saker ifrån mig. Jag har just insett att jag är hur dålig som helst på att låta saker närma sig mig. Och jag är ledsen för det. Det blir helt enkelt så att varje gång det finns något man vill ha, så vill man ha det alldeles för mycket för att det ska fungera. Gång på gång har jag tänkt att ’nästa gång, då blir det annorlunda’, men ändå står jag och stampar kvar på samma ställe varje gång. Och just den här gången så tror jag faktiskt att det kanske redan är försent för en förändring. Men önskan om en ny riktning lämnar mig inte än…

För dina ögon har fått sin färg av förtröstan
måndag 24 september 2007 @ 21:41 | Allmänt

You with the sad eyes
Don’t be discouraged
Though I realise
It’s hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Make you feel so small

But I can see your true colors…

Godmorgon
måndag 24 september 2007 @ 08:31 | Allmänt

Det känns lite bättre idag faktiskt. I alla fall hittills. Och förhoppningsvis släpper dessutom mer av alla dessa funderingar under dagens gång. Ska strax rulla iväg mot komvux. Psykologi en timme väntar. Därefter ska jag titta förbi hos Pernilla en sväng innan det är dags för jobb igen. :)

Happiness
söndag 23 september 2007 @ 19:52 | Foton

Fredagkväll