Regniga dagar fortsätter
onsdag 27 juni 2007 @ 15:13 | Allmänt

Igår gick jag och la mig rätt tidigt om man jämför med tidigare kvällar. Gick runt med en hemsk huvudvärk hela dagen igår och jag hade hoppats på vakna utan den idag. Trots tolvtimmars skön sömn gjorde sig huvudvärken påmind då jag slog upp mina ögon imorse. Det regnar fortfarande ute, vilket också betyder att jag inte haft så mycket för mig idag. Tog en kort tur med mamma på stan, tittade på reorna, handlade mat och fixade present åt morgondagens tjugoåring. Har även hunnit ha inventering över alla mina flytta-hemifrån-grejer för att se vad jag egentligen saknar. Jag är sååååååå inne på att flytta hemifrån nu och jag hoppas verkligen det dyker upp en lägenhet åt mig snart. Tänk så jävla underbart det hade varit! 🙂

Forever and ever again
tisdag 26 juni 2007 @ 12:29 | Allmänt

Det slog mig igår att sommaren går mot sitt slut. Eller det känns så i alla fall. Det börjar redan bli mörkare ute om kvällarna. Kanske beror det inte bara på att vi passerat midsommar utan även också på att himlen ständigt täcks av mörka gråa moln. Var är sommaren och värmen, och framförallt var är solen? 😐

Är ledig idag men jag hittar ingenting att göra. Eftersom att det är dåligt väder utomhus så känns det inte alls lockande att ta sig utanför husets dörrar, men samtidigt så finns det heller ingenting att göra här hemma. Trots att jag gärna hade krypit ner under en filt framför tvn så tror jag nog att jag måste ta mig ut en stund. Kanske ta en liten promenad och titta förbi hos kusinerna en sväng.

you give and you give and you give up…

I just don’t want to miss you tonight
söndag 24 juni 2007 @ 20:07 | Allmänt

Körde ut till Purnu i fredags och tillbringade helgen där. Ätit gott, spelat spel och bara myst med familjen. Varit riktigt fina dagar när det gäller vädret, och förhoppningsvis har vi väl lite sommar i några dagar till. Kom hem vid fyra-tiden idag och har sen dess hunnit tvätta några maskiner kläder och även städat bilen. Riktigt duktigt måste jag säga. Ska ta och bege mig ut en stund nu, köpa lite godis och snurra runt ett tag, innan det blir en tur upp på Dundret för att möta midnattssolen.

I miss you quite terribly
fredag 22 juni 2007 @ 00:33 | Musik

I like,
Where we are,
When we drive,
In your car.
I like,
Where we are,
Here.

Cause our lips,
Can touch.
And our cheeks,
Can brush.
Our lips can touch,
Here.

Where you are the one, the one,
That lies close to me.
Whispers, ”Hello,
I miss you quite terribly.”
I fell in love, in love,
With you suddenly.
Now there’s no place else,
I could be, but,
Here in your arms.

jag saknar, saknar, saknar dej.

Och nu är allt över
måndag 18 juni 2007 @ 22:23 | Foton, Studenten

Det är svårt att beskriva hur allt egentligen känns nu när det är över. Tolv långa kämpiga år ligger bakom mig, och nu står jag äntligen här på ny mark. Så som man längtat hit ändå. Fast samtidigt känns allt så vemodigt, så osäkert på något vis. Kommer nog ta en stund att hitta sin rätta position här utanför den ganska så trygga skolmiljö man tidigare levt i. Hittade en bit ur en låttext som säger det mesta just nu. It’s only goodbye, a smile and a cry. För så känns det nu när man lämnar alla vänner bakom sig. Eller bakom sig kanske inte är det rätta ordet, men vi splittras ju.

Tänkte visa lite fler bilder från balen och även från självaste studentdagen. En del av bilderna är mina egna, andra är lånade. Hur som helst så vill jag säga att det varit riktigt kul att vara med om förra veckan, den sista veckan tillsammans. Den blev till ett mycket kärt minne. 🙂

För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra! :wohoo:


Alltså…blev så mycket med alla bilder. Tar studentbilderna en annan dag istället. 🙂

Håll tillgodo
onsdag 13 juni 2007 @ 03:32 | Studenten

Studentbal 2007

Is it you inside my head?
måndag 11 juni 2007 @ 21:46 | Studenten

När jag var in och beställde min balklänning en av de där kalla dagarna i januari så kunde jag inte räkna med att tiden skulle gå så här fort. Imorgon är det dags. 🙂 Nervositeten börjar sakta men säkert stiga sig på. Samtidigt kryper rastlösheten i min kropp och jag bara önskar att kvällen/natten snart är över och morgondagen här. Har tid hos frissan klockan 11 och efter det väntar sminkning. Tror att det sedan kommer bli en alldeles oförglömlig kväll, bara nu vädret också visar sin goda sida till. Det regnade nämligen tidigare idag. Dock så sprack det upp under kvällskvisten och solen tittade fram. Och vi får ju hoppas att vi åtminstone slipper regndropparna imorgon. Fast helst av allt önskas ju lite solstrålar såklart! 😉

And all that I’ve been doing is without you…

Sommar, sol och student
söndag 10 juni 2007 @ 18:13 | Foton, Studenten

I onsdags var det vår nationaldag, och jag hämtade Tindra dagen till ära. Vi tog oss en skön promenad genom stan, och sedan förbi hos Johanna där det bjöds på god smörgåstårta bland annat.  :)


Det nalkades grillfest hemma hos Camilla igår. Var kul att återse de tre tjejerna som varit på Kreta en vecka. Jag vill också utomlands ju. Inte för jag är avundsjuk på att de fått sol och värme, för det har ju vi också haft här hemma. Jag förstår inte riktigt, men vi har faktiskt haft sommar i nästan två veckor nu. Helt otroligt. :) Idag var det första dagen på länge som jag faktiskt drog på mig jeansen.
Absolut sista veckan
torsdag 7 juni 2007 @ 19:53 | Studenten

Nu har den absolut sista veckan påbörjats. Om sju dagar tar vi studenten. Helt otroligt! Tiden gick så snabbt. Jag fixade gymnasiet. Det är dags att lämna sin klass, hela skoltiden överhuvudtaget, och gå rätt in i vuxenlivet. Mycket spännande, men ändå så nervöst. Mest av allt längtar jag nog efter allt firande som väntar. Balen är bara 5 dagar bort idag och allt börjar nästan vara klart nu. Eller det jag menar är väl att allt borde börja bli färdigt snart. Tiden rusar som vanligt i hög hastighet!  🙂 Idag hämtade jag för övrtigt min balbiljett, och imorgon ska min klänning följa med mig hem. Oooh! 

Kollade förresten mitt inlogg på Dexter och såg att betygen i de flesta ämnen är lagda nu. I mitt individuella val, Foto 100 p, så ser jag ett G. Mitt livs första G! Känns mycket underligt. Det låg och vägde mellan G och VG på grund av ’bristande intresse’, så det spelade väl inte någon större roll egentligen. Måste ju ändå läsa upp så man kanske lyckas komma in på läkarlinjen någongång. Men ändå, Mikaela och ett G. Det är nästan som ett skämt. Helst då fotografering är mitt största intresse. Men det blev väl så att jag inte alltid orkade släpa på två klumpiga väskor. Oftast är det ju nog jobbigt med bara en. Så det slutade med att jag prioriterade min egna älskade digitala vän, och vips så dalade betyget i skolans fotokurs.

Nåja. Jag och Komvux väntas ju bli jättebra vänner i höst, så de där betygen löser sig nog alltid!

You are my sweetest downfall
tisdag 5 juni 2007 @ 01:17 | Foton