Beautiful things can never stay the same way
söndag 29 april 2007 @ 12:16 | Musik

And I want to say that it’s not always easy,
but it’s simple that way.
And I want to stay and play it out,
but I still have my doubts.

Beautiful things can never stay,
the same way.
They pass,
they pass away.
They always change.

Skyddad: Untitled
söndag 29 april 2007 @ 10:29 | Bakom lås

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Skyddad: That’s what friends are for
söndag 29 april 2007 @ 02:43 | Bakom lås

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Milton
tisdag 24 april 2007 @ 22:56 | Foton

Bjussar på några bilder på Milton från i måndags när jag nu ändå har installerat lightbox. 🙂

Mösspåtagning inbokad!
fredag 20 april 2007 @ 23:10 | Allmänt

Woho, idag skyltades skolan i ett par efterlängtade pappersark. Mösspåtagning. Den 11 maj. Tre veckor återstår. Såååå spännande ju! 🙂 Vi är verkligen på väg mot slutet och jag ser fram emot allt. Fast ja kanske inte den här veckan som väntar nu, lär ju bli slit med det där projektarbetet varenda dag ända fram till fredag. 😐

Glädjebud
torsdag 19 april 2007 @ 17:13 | Foton

Blombud

Fick ett otroligt sött blomsterbud för en stund sen från världens underbaraste i Stockholm. Tack än en gång, Mathilda! :love:

Mejl
onsdag 18 april 2007 @ 20:14 | Allmänt

Var länge sen jag satt och väntade på mejl, och jag hade faktiskt glömt hur spännande det kan vara. 🙂 Springer ut och in på mitt mejlkonto hela tiden och hoppas varje gång jag fått svar. Har nämligen lite mejlkontakt på gång med en familj från USA, mycket spännande! 😀

Vill inte vakna upp
onsdag 18 april 2007 @ 07:11 | Funderingar

En natt utan drömmar, i alla fall utan drömmar om er och allt det här. Vilken mardröm att vakna upp i dag och inse sanningen. Den kommer inte att försvinna… 😐 Och det gör ont.

No one wants forever anymore
onsdag 18 april 2007 @ 00:49 | Funderingar

Min blogg är min bästa vän och visst gör det ont då jag inte riktigt får ut exakt allt som jag känner. Ibland känns det verkligen som att mina känslor är för privata för det här, men samtidigt vad ska jag annars blogga om? Jag bloggar ju faktiskt bara om saker runt omkring mig… Och det är också därför som det bara känns mer och mer rätt att få skriva ut allt det som jag verkligen känner för ögonblicket. Men frågan är ju vem som egentligen lyssnar?

Kanske kommer jag måsta lösenordsskydda en hel del blogginlägg framöver. Inte bara för min egen skull, utan även för alla de andra inblandade. Vi tillhör ju trots allt en enda stor soppa… :doh:

Ett stycke bebis
söndag 15 april 2007 @ 22:26 | Foton

Melvin

Åkte iväg till farmor igår då jag kände ett behov av lite betänketid på egen hand. Var ett skönt beslut, och jag hann till och med träffa lite Umeå-släkt. Här på bild ser ni världens sötaste Melvin. Redan 8 månader gammal. Och visst, inte syns det väl att han är ett hjärtebarn? Så himla rund och livlig liten krabat det där. :melt: