Motivation
måndag 3 januari 2011 @ 14:00 | Vikten

Fick lust att göra en liten resumé på året som gått, men den större delen av bilder finns ändå på min externa hårddisk. Visst, jag har varenda bild på Saga på denna dator, men allt som hände fram till april finns inte med på bilder här. Så kanske får göra en resumé till helgen då vi åter är hemma i Umeå. Den som lever får se. :-)

Förväntningarna för detta år är i alla fall främst att jag ska gå ner mina kilon. Senast jag vägde mig (före jul) hade jag 8 kg kvar till vikten före graviditeten, och utöver det ska jag ta mig ner 8 kg till. Ska bli härligt när jag nått mitt mål, och detta innan sommaren anländer, och veta att jag fläskade på mig hela 35 kg när jag väntade Saga, och att jag lyckats gå ner dessa och 8 kg till. Längtar! Har idag börjat med mina 2 hårda veckor för att rensa bort julgottandet, och sen blir det GI/LCHF-tänk. Och så ska jag se om jag inte lyckas komma iväg på gymmet minst 2 gånger i veckan, så det inte bara behöver bli promenader. Är ju ändå kul att variera lite. :-)

En kommentar
  1. 2055
    Mathilda | tisdag 4 januari 2011 @ 08:22

    Vad duktig du är som kämpar på med dina kilon. Själv bävar jag lite för det där, samtidigt som det absolut inte gör mig ett skit att jag (snart) börjar gå upp. Har en önskan om typ plus 15 kg… men inser att det är omöjligt att styra. Speciellt med all den glass jag äter nu. Haha!


Skriv en kommentar