Jag orkade!
lördag 26 augusti 2006 @ 11:41 | Vikt/Träning

Igår promenerade jag runt lassaspåret (en motionsslinga) tillsammans med en sovandes Milton i vagnen medan Emelie sprang två varv runt. Var alldeles lagom mysigt att promenera där i skogen, och jag fick sådan lust att själv bege mig ut för en springtur. Sagt och gjort. Bytte om till träningskläderna och drog på mig springskorna och så stack jag ut i Hedenspåret (en annan motionsslinga som ligger ungefär 500 m från vårt hus) under kvällen. Började jogga redan hemifrån och orkade fram till spåret, runt hela spåret och sedan hem igen. Alltså en joggingtur på ungefär 4 km. Och jag är stolt. Trodde konditionen var som bortblåst, men icke. Dom där turerna på mornarna med tidningarna har nog ändå gett lite grann. ;-)

Nu sitter jag här med träningskläderna på igen. Ska springa ut en stund på ett tag. Ska bara vila lite efter frukosten först. Och ja, jag är ännu förvånad över hur kul det kunde vara att springa. Nu längtar jag ju tills jag är åter hemma från Bulgarien så jag får koppla in det där med bra matvanor och undvikande av onödigt socker också. :-)

En kommentar
  1. 303
    Trollis | tisdag 29 augusti 2006 @ 07:44

    Oj, vad du är hurtig *ler*


Skriv en kommentar