Trafikspelet var ju roligt!
torsdag 24 augusti 2006 @ 19:14 | Allmänt

Installerade och provspelade lite på mitt trafikspel som jag budade och vann på Tradera. Riktigt kul måste jag säga. Slippa sitta med ansiktet nere i en tråkig teoribok. Näe, nu sitter jag och kikar på skärmen i stället och lyssnar till vad ‘läraren’ säger. Och sedan får jag svara på lite kontrollfrågor och spela några olika spel. Skitkul ju! ;-) Teoriplugget känns myyyyyyyyyyycket lättare nu måste jag ju säga.

För övrigt händer inte så mycket mer förutom att jag springer runt på stan, fikar lite med kusiner/vänner, träffar och busar tillsammans med Tindra samt Melvin (som faktiskt fyllde hela 4 år igår!), övningskör en hel del – både hemma och på bilskolan, läser böcker (gud det var så längesedan, och iförrgår läste jag till och med ut en bok) osv osv. :-) Och snart är det väl nästan dags att börja bära upp resväskan från förrådet också…

En kommentar
  1. 304
    Trollis | tisdag 29 augusti 2006 @ 07:45

    Bra utvecklingen går framåt…
    Vad heter du på Tradera förresten?


Skriv en kommentar