Ich bin utmanad…
söndag 29 januari 2006 @ 21:39 | Listor

REGLER
Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

1. Jag rycker ögonfransar (!!) Eller jag gjorde det förut. Ett av mina nyårslöften var nämligen att sluta rycka.

2. Jag måste ställa min klocka minst en halvtimme innan jag ska upp så jag får snooza. Vissa dagar kan jag snooza i otroliga tre timmar 😉

3. Jag har ett fel som gör att jag inte kan slänga sådana där band som man får på armen när man går in på festivaler eller tivolin. Och händer det att jag måste, så kan jag älta det ett bra tag. Till exempel så tänker jag fortfarande på mitt PDOL-band som en kille tog av åt mig på havsbadet och som föll i marken och förblev där. Haha, jag vet 😉

4. Köper jag godis så kan jag inte spara. Allt måste ätas upp med ens. Spelar ingen roll om jag köpt ett halvt kilo eller bara ett hekto.

5. Jag kan inte placera mina grejer på andra ställen än var de brukar ligga. Till exempel mina jackfickor. Har alltid nycklarna, en lypsyl och en klämma på höger sida, och på vänster sida ligger mobilen, busskortet och eventuellt pengar. Går inte på nåt annat sätt , jag svär 😉

Jag väljer att utmana: Emelie, Jessica, Isabell, Laila och Vickan.

9 kommentarer
 1. 7
  lisa | söndag 29 januari 2006 @ 22:26

  det där med att snooza känner jag igen. fast jag snoozar bara i tio minuter. tio minuter med håkan hellström live från lisebergshallen. jag skulle ALDRIG kunna byta band. jag har lyssnat på det varje morgon i flera år nu! 😀

  den sista punkten känner jag också igen. i min jacka har jag alltid mobilen och min göteborgskastanj i höger ficka och i vänster ligger nycklar och busskort. det blir avigt annars ju!

  Svar: Åh, jag har som aldrig ork till att göra mer än ta telefonen från sängbordet till sängen då det är dags för snoozning 😉


 2. 8
  Isabell | måndag 30 januari 2006 @ 02:27

  Hay!
  Vad kul, ska fixa det meddetsamma 🙂 Allt bra med dig annars ?

  Kram

  Svar: Jotack, allt är faktiskt fint här 🙂


 3. 9
  Vickan | måndag 30 januari 2006 @ 13:09

  Heeeeej Gumman!

  Tack för den skojjig utmaningen! Dessvärre har vi inget internet nu så jag kan inte gör det just nu. Hoppas det kommer igång i veckan, för gisses så man saknar det nu! Hela två veckor utan, men så är det ju när man flyttar.

  Tjusigt du fått på sidan föresten! Skickar en stor Kramis till dig sålänge, hoppas vi hörs snart! Kramis Vickan

  Svar: Åh ja, hur har det gått med er flytt? Jag vill höra mer! 🙂


 4. 10
  mathilda | måndag 30 januari 2006 @ 14:28

  woho. svar 😉 hah! jag har speciella fack i väskan, där jag har saker (ex mobil, nycklar, plånbok, busskort osv). skulle jag, av misstag eller i stress lägga sakerna fel, får jag smått panik. är så van att sakerna ligger där de ”ska”, att jag typ glömmer bort att kolla resten av väskan innan paniken bryter ut 😉 hahaha!

  Svar: Haha, jag vet. Typ panik alltså.


 5. 11
  Jessica | måndag 30 januari 2006 @ 20:43

  Kommer hit och så har du fixat wordpress! 🙂
  Jag var också ute på party i lördags. Hade du kul? Min kväll var sådär..
  Jag brukar också lägga mina saker på samma ställe jämt. Är dom inte där när jag letar får jag panik och tror att jag tappat bort dom, hah.
  Kram

  Svar: Njäe, det var ingen överdrivet rolig kväll faktiskt. Så jag antar både du och jag var lite missnöjda kanske 😉


 6. 12
  Jessica | måndag 30 januari 2006 @ 20:44

  Ajust det, kul att du utmanade mig! Ska svara ikväll sen 🙂


 7. 13
  Annicka | tisdag 31 januari 2006 @ 02:15

  Du var ju redan utmanad vettja 🙂 Annars hade jag gjort det i min blogg idag 🙂


 8. 30
  best penis enlargement | onsdag 8 februari 2006 @ 08:24

  best penis enlargement products on the web. thank you


 9. 32
  penis enlargement pill | torsdag 9 februari 2006 @ 01:55

  top penis enlargement products .thanks


Skriv en kommentar