Projekt: barnrum
tisdag 28 december 2010 @ 23:10 | Hemma hos oss, Saga

Har varit på tal om att göra om datarummet till barnrum ganska länge, men först idag skedde slutförvandlingen. Datorn såldes bort redan i höstas, likaså databordet. För ungefär en månad sen flyttades bokhyllor och diverse grejer ut i vardagsrummet, och data/barn-rummet blev en lagerlokal. Tills idag då vi äntligen skruvade ihop IKEA-hyllan och borrade upp tavellister och hyllor på väggarna. Än har jag inte plockat iordning alla grejer som dom ska vara, men rummet är ett barnrum i alla fall. Nu kan man pula på i egen takt. :-)


På bilden syns några av julklapparna. Ett prinsesstält av gudmor Emelie, en egen liten Audi av morfar och en aktivitets-lära-gå-vagn av farmor.

2 kommentarer
  1. 2051
    mammadagar | onsdag 29 december 2010 @ 20:32

    Vad mysigt!


  2. 2053
    elin | torsdag 30 december 2010 @ 20:26

    hej mickis, kan jag få lösenordet till din blogg.. jag har ju dig på bloglovin och allt. ;) KRAMAR / Elin hedman


Skriv en kommentar