Måndagsäventyr
måndag 21 augusti 2006 @ 23:16 | Allmänt

Nu var det färdigjobbat för denna sommar, och jag tackar så mycket för mig. Veckans första dag har passerat och jag har redan hunnit njuta till fullo av denna härliga och LEDIGA dag. Sovit länge, bara tagit det lugnt hemma, hämtat Tindra och underhållit henne hela dagen, besökt stan i jakt på doppresent (utan någon som helst framgång), varit och handlat med mamsen, övningskört, åkt båt, badat fötter, fotograferat en massa osv. Ska verkligen fortsätta njuta veckan ut, för sedan blir det ju ‘upprop’ på måndag. Fast så ska jag ju även på måndag kväll hoppa på tåget mot Stockholm, där flyget mot Bulgarien sedan lyfter under tisdag kväll. Really looking forward to it! :-)

Utgången i fredags var kanon. Vi började med lite förfest hemma hos Johanna, sedan fortsatte vi ut mot Apelqvistheden för mer fest. Någongång vid 12 väntade skjutsen mot stan och nya O´learys. Var helt kul att få visa leg och gå in som 18 år. Blev starten på massa kommande äventyr. Rockade loss framför Basshunter som naturligtvis sjöng ‘Boten Anna’ – vad annars ? ;-) Det var massa studs, studs framför scenen, och folk stångades och spillde öl/cider på en. Annars var det helt okej. Haha. Vid halv två kände jag mig i alla fall färdig med kvällen och valde att promenera hem. Hoppade i säng ganska så snart efter hemkomsten, men bara för en stund. Sedan var det ju bara att hoppa upp igen vid 4 och pallra sig ut…

Och sista morgontidningsutdelningen gick väl lite halvdant. Hade ju knappt sovit på ett-två dygn så jag var något trött. Och utan att ljuga kan jag ju tala om att jag promenerade halvsovandes, och ibland kände jag hur benen vek undan under mig. Och alla dom gånger jag ville sätta mig på någon trottoarkant och sova. Men jag klarade hela mitt område perfekt ändå (ja förutom att det blev en tidning för mycket över). Efteråt studsade jag i alla fall hem så mycket gladast för att mardrömsveckorna var över. :-D

Igår jobbade jag sista skiftet på Sibylla också. Kändes skönt ändå. Men redan nu, idag, känner jag saknad efter placet. Helt crazy! :-) Känns som jag bara varit ledig idag och ska tillbaka imorgon – men icket. Nåja, man vänjer sig väl snart igen…

5 kommentarer
 1. 286
  Isabell | tisdag 22 augusti 2006 @ 15:10

  Oh så mycket du har hunnit göra på bara en dag :) Jag har inte motivationen att göra det. Allt bra?
  Kram


 2. 287
  mathilda | tisdag 22 augusti 2006 @ 16:44

  Tänkte bara titta in och berätta att Du är SAKNAD!


 3. 288
  Hanna | tisdag 22 augusti 2006 @ 17:10

  Oh, börjar ni på måndag??!! Jisses!!! Här har de redan vart i gång en vecka, skolorna började i onsdags här… *hehe* Åååh, jag vill OCKSÅ till Bulgarien ju… Kan inte jag få trycka ner mig i nån väska?! :-P *s* Nejdå, men KUL för dig!!! ;-) *hihi*


 4. 289
  Isabell | tisdag 22 augusti 2006 @ 17:42

  Där ser man :) Kommit långt i den ännu eller började du nyss?


 5. 290
  Isabell | onsdag 23 augusti 2006 @ 11:33

  Ojdå, det gick fort :) Var den värd att läsa?


Skriv en kommentar