Hello partynight
fredag 18 augusti 2006 @ 19:57 | Party

Sitter här färdigsminkad, bara håret som ska fixas till och så ett par jeans som ska dras på. Sen är jag redo för en liten partynight. Det är premiär på en av krogarna som varit stängd nu ett tag för att bli ombyggd. Lär vara mycket folk i farten gissar jag, så det kan vara kul att fara ut och ta pulsen på stan. Fast inte blir det mer än någon/några cider ikväll, ska faktiskt ut med morgontidningar imorgon för SISTA gången. Woho! :-)

3 kommentarer
 1. 283
  Sara | fredag 18 augusti 2006 @ 21:30

  Hoppas du får en skoj kväll!! KRAM


 2. 284
  Hanna | måndag 21 augusti 2006 @ 18:21

  Hoppas du hade SKITSKOJ i fredags kväll!!! ;-) Hmmm, vill gå ut jag med snart, men gud, blir aldrig av… :-| *hmmm* Men förhoppningsvis nästa helg, det blir skoj!!! :-P *hehe* Och shiiiiit, vad AVIS jag är på dig alltså, att du ska till Bulgarien ju!!! *vill också* Du, du kan väl sola och bada lite för mig också va?! ;-) och gärna festa litte för mig också, haha… :-P


 3. 285
  Jessica | måndag 21 augusti 2006 @ 18:50

  Hoppas du hade en riktig kanonkväll!
  Usch vad jag varit dålig på att titta på kommentarerna och i gästboken..men för att svara på din fråga såhär i efterhand: jag var på stan och fikade med kompisar i fredags, var på 40-årskalas i lördags och var på Ikano (köpcenter) i går :) Vad hade du för dig då?
  Kram


Skriv en kommentar