Tanken som räknas
torsdag 17 augusti 2006 @ 18:40 | Sunny Beach, Vikt/Träning

Dagarna till Bulgarien blir bara färre och färre. Hade ju tänkt skärpa mig vad gäller mina matvanor så här inför beachen. Dom har nämligen inte alls fungerat denna sommar, och jag har ätit godis med mera så det inte är klokt. Så idag började jag (trodde jag). Och jag har skött mig. Men nu är jag dödshungrig och det ryktas att det blir hämtpizza så fort pappa anländer hem. Och jag tänker inte avstå, oh nej. Säger bara ‘Mumsfilibabba!’ istället. :-)

Och godissugen är jag också så det inte är klokt. Lingonveckan satte igång idag, så det kanske inte var smartaste dagen att börja nya nyttiga livet på. ;-) Så näe, det blir nog en påse godis idag och en film eller nåt. Så får vi väl ta det där nyttiga some other day.

4 kommentarer
 1. 279
  Trollis | fredag 18 augusti 2006 @ 08:13

  Är du med i EFIT än? Såg du hälsade på förut, men du sa inget *ler* *kram på dig*


 2. 280
  Trollis | fredag 18 augusti 2006 @ 09:23

  Ååååh, synd då, men det är svårt när man glömmer…*kram*


 3. 281
  Trollis | fredag 18 augusti 2006 @ 09:25

  Mmm, tror oxå på en flicka, för allt är så himla annorlunda, en vill helst slippa två förstås, då vi redan har ett halvt fotbollslag, nästan ;o) Tack för dina tankar!


 4. 282
  Trollis | fredag 18 augusti 2006 @ 09:36

  TACK du gulliga, fina människa!


Skriv en kommentar