Två veckor kvar nu
tisdag 15 augusti 2006 @ 14:13 | Resor, Sunny Beach

Och jag börjar längta! Två veckor. Kanske man borde börja bli lite stressad över allt som borde hinna göras innan dess. Och kanske så borde man väl börja titta efter en resa ner till Stockholm så man kommer med planet mot Bulgarien också. :-) Åh, ser fram emot massa sol, bad och party med tjejerna nu.

Har påbörjat sista veckan med jobb också. Har kvar 4 dagar med morgontidningarna nu och det känns underbart. Tänker verkligen sova i massor när det här är över. Och aldrig, aldrig mer ska jag nog utsätta mig för något liknande jobb. Att kliva upp innan klockan ens är fyra är nog inte min grej riktigt. ;-)

3 kommentarer
 1. 276
  mathilda | tisdag 15 augusti 2006 @ 23:09

  jomen du, ta ditt tidningsjobb till nästa sommar.. jag vill ju komma o dela tidningar med dig! ;) hoho! Och ja, jag är seriös! fast justja, cypern.. hm, svårt o välja. HAHA!


 2. 277
  Sara | onsdag 16 augusti 2006 @ 20:59

  Nääääe fy för att gå upp så tidigt! Skulle jag aldrig fixa! ;-)

  Hoppas du får massa kul när du ska iväg sen… Du har iaf det att se fram emot nu! :-)


 3. 278
  Trollis | torsdag 17 augusti 2006 @ 10:43

  Härligt att ha en resa inplanerad! *avis*


Skriv en kommentar