Lite födelsedagsrapport
måndag 14 augusti 2006 @ 22:33 | Party

18-årsdagen i lördags blev ju perfekt. Här hemma bjöds det på massa god tårta och sådant under dagen. Och dom nära och kära var här. Fick en hel del fina grejer. Eller det var mest pengar, men det var ju också det jag hade önskat mig. Funderar ju nämligen på att inskaffa mig en Canon Eos 350D och en sådan är inte billig kan jag ju säga. Utöver pengarna blev det bland annat några cider, en vinflaska, ett par örhängen OCH en bil. Japps, en vit gammal mazda men den rullar ju i alla fall. :-) Så nu är det bara kämpa på med körningen och teoriplugget!


I onsdags kom ‘Kometen’, vår lokala annonstidning, och ja se vad mamma hade hittat på.


Sista dagen som 17 år. :-)


Sensommarblommor.


Mammas goda tårta.


Och så fina rosor på födelsedagen.

Kvällen sedan bjöd på kräftskiva och fest, och jag kan lova att jag hade enormt mycket kul trots att jag aldrig kom mig in på krogen (men det hinns ju hur mycket som helst innan mitt partyliv är över!). ;-)

2 kommentarer
  1. 273
    mathilda | tisdag 15 augusti 2006 @ 00:13

    Oufh, handla inte en sån fin kamera, då blir jag avis! ;) hohoho! Mycket fina presenter du fått och fina bilder på dig. Både som liten och som stor. Tårtan såg smaaaarr ut. Kan din mamma posta en sån åt mig.. va, va vaaaaaaaa? ;) Pussis!


  2. 274
    Trollis | tisdag 15 augusti 2006 @ 07:59

    Namen, grattis i efterskott gumman!


Skriv en kommentar