Ett, två, tre , fyra – jag är en partymyra
lördag 28 januari 2006 @ 21:14 | Allmänt

Ikväll svänger det minsann om Micksan, för hon ska ut och festa loss. Det är xplosive-party i Kiruna och jag tänkte det var värt att testa. Förra gången det var vallfärdade ju nästan hela Gällivare dit och hade tokroligt. Ikväll är det min tur…Nästan så man börjar tro ingen åker dit idag bara för den skullen *s* Men varför skulle folk inte fara ? Om de nu hade så tokroligt förra gången alltså. Feststämningen är på topp här borta, jag väntar på min middag innan det är dags att bege sig till Johanna och partygirlsen. Sen vid 19-tiden styr vi mot tåget där min alldeles egna lilla partyråtta, som åkt ända från Luleå för att få släppa loss med mig, väntar. Yeah girls, party tonight!

5 kommentarer
 1. 2
  lisa | lördag 28 januari 2006 @ 21:43

  hoppas du får roligt 😀
  Svar: Tack, tack. Kvällen blev som sagt inte alls lyckad, men helt okej med gott sällskap.


 2. 3
  Trollis | lördag 28 januari 2006 @ 22:02

  Wooooow, vad du gör fina saker gumman! Jag blir alldeles mållös…*bamsekramar till dig o önskan om en god lördagskväll*
  Svar: Tack 😉 Just den här bloggen har söta Mathilda hjälpt mig med! 🙂


 3. 4
  Mickan | söndag 29 januari 2006 @ 00:41

  Hoppas att du får det roligt på festen. 🙂
  Svar: Tack, tack. Nu var det ju inte så roligt egentligen, men nåja…


 4. 5
  susbusi | söndag 29 januari 2006 @ 13:34

  vet inte om jag kan påstå att det var tokroligt. men whatever, vi fick ju åtminstone vara fulla.. tillsammans. sockersmulan 🙂
  Svar: Ja, det är ju det som räknas – att vi fick parta loss tillsammans 😉


 5. 6
  mathilda | söndag 29 januari 2006 @ 20:45

  ooui, hoppas du/ni hade skoj 🙂 själv hade jag det tokroliogt. så kul att jag inte förstår att vissa saker faktiskt kommer inträffa. hahaha! mer på msn sen 😉
  Svar: Haha, det var ju skoj för dej iaf 😉 Ja, som sagt.. det blev ju ej direkt lyckat för mig/oss men tillsammans med Susanna blev det bra ändå:)


Skriv en kommentar