Skön ensamhet
lördag 28 februari 2009 @ 20:08 | Allmänt

Efter två dagar i Kiruna så har jag för ganska så precis en och en halv timme sedan kommit hem. Och det känns bara så underbart skönt att få vara hemma. Ensam dessutom. Har tänt ljus i hela lägenheten, duschat, och just intagit min plats i soffan framför Melodifestivalen. Myskläderna är dessutom på för ikväll tänker jag bara njuta av min ensamhet. Något jag behöver tror jag.

Och imorgon, då blir det andra bullar. Dags att vända den här dåliga perioden jag varit inne i. Nä, nya tag och den glada Mikaela ska fram igen. Dessutom måste jag ta tag i skolan på riktigt, vårterminen går mot sitt slut snabbare än man anar. Och jag har SÅÅÅ MYCKET att göra. Och det första jag gör imorgonbitti när jag vaknar är hoppar i skorna och tar mig en morgonpromenad. Något jag ska ta mig tid till att göra varje dag från och med nu.

2 kommentarer
  1. 1983
    thinki.se | söndag 1 mars 2009 @ 13:24

    Inne med en liten kraam så du vet att jag varit här!


  2. 1984
    Linda - ehtela.com | söndag 1 mars 2009 @ 19:43

    vad mysigt! hoppas det blev en skön kväll 🙂


Skriv en kommentar