Umeå
måndag 24 juli 2006 @ 21:07 | Nöjen, Resor

Sitter i Umeå nu, hemma hos världens bästa Lily. Tågresan gick rätt sakta, men sen kom jag äntligen fram till ett soligt och varmt Umeå. Har hunnit med massor av shopping under lördagen, söndagen och idag. Dock bara reashopping, helt perfekt för min plånbok. :) Ändå har jag fått mycket, bland annat 6 linnen/t-shirts, en väska, 3 halsband och 4 par örhängen. Helt roligt! Imorgon blir det bio med två av Lilys vänner. Ja, en träffade jag redan ikväll. Helt galen tjej. ;-) Nåja.. jag lever och njuter iaf!!

2 kommentarer
 1. 161
  bästa morsan i stan | måndag 24 juli 2006 @ 22:32

  guu va du shoppar!!! De ska bli spännande att få se dina fynd….Kram


 2. 165
  Jessica | fredag 28 juli 2006 @ 14:56

  Oj, vilken shopping :) Du måste visa bilder på allt sen! Jag är allt nyfiken..
  Härligt att du har det bra där uppe, fortsätt så!
  Kramar


Skriv en kommentar