Hopplös känsla
söndag 15 februari 2009 @ 20:01 | Funderingar

Haft en jobbig ihållande känsla hela den här veckan nu. Framförallt rastlösheten, känslan av att det kryper i kroppen, känslan av att jag inte kan slappna av. Lättirriterad till följd på detta. Verkligen inte alls varit mig själv. Och såklart har det gått ut över andra, framförallt Nicklas. Men mest av allt känner jag själv hur hjälplös jag är, när jag inte vet vad som är felet, och när jag inte vet hur jag ska hantera det hela. Att få det att vända. Känns som en tyngd över bröstet. Stressad kanske? Ångest? Över alla måsten, framförallt skolan. Den förföljer mig, jag känner mig värdelös. Till detta läggs all den ångest jag känner över min kropp och min vikt. Att man aldrig kan få det att fungera.. :/

Nåja, bara svälja och hoppas det vänder snart. Försöka se bortom bergets topp. Där det förhoppningsvis planar ut och blir lättare att ta sig fram igen.

4 kommentarer
 1. 1978
  Mamma | söndag 15 februari 2009 @ 21:51

  Promenader ute i friska luften är en bra medicin för kropp och själ. Alla krav och måsten är något som du själv ställer på dej, det är ingen annan som har dessa krav på dej….så du måste sänka din egen ribba, man hinner och orkar inte med allt. Livet ska ha en balans för att man ska må bra,,,,,

  :love: mamma


 2. 1979
  Linda - ehtela.com | söndag 15 februari 2009 @ 22:08

  Usch, det är en hemsk känsla. Hoppas det vänder snart!


 3. 1980
  sara | måndag 16 februari 2009 @ 08:36

  jobbigt när man känner sådär, hoppas det blir bättre snart!!


 4. 1981
  Lisa | måndag 16 februari 2009 @ 09:10

  Åh. kramar! Jag förstår precis det där. Jag känner mig också ganska värdelös just nu. Allt känns ganska meningslöst. Som att bara stiga upp ur sängen. Men det ordnar väl sig, hoppas jag.

  Kram igen!


Skriv en kommentar