Alla hjärtans dag
lördag 14 februari 2009 @ 13:13 | Allmänt

Sitter här och äter en risifrutti. Dagens frukost/lunch. Riktigt gott var det faktiskt, passade perfekt till min kurrande mage. Fast nog måste jag erkänna att jag redan nu längtar till middagen. Har köpt hem lite grejer så det kan bakas pizza. Blev lite som att både jag och Nicklas fastnade för det där med egen pizza efter vår vistelse i Umeå förra helgen. Lördagen spenderades nämligen hemma hos Nicklas kusin och hennes man, med ytterligare ett par Nicklas-kusiner och deras respektive. Vi bakade pizza, kollade melodifestivalen, spelade spel, drack champagne och hade det bara allmänt trevligt. Det gör jag gärna om. 🙂

Min längtan till Umeå känns som väntat större än vanligt. Vill vara klar med alla skit ämnen nu, och bara få komma in på min läkarlinje, och FLYTTA. Jag gillar verkligen Umeå. Och jag är så less på jobb och allt som hör till. Jag har faktiskt en enorm längtan efter att få plugga igen. På riktigt, på heltid. Att få börja vägen på min dröm.

2 kommentarer
 1. 1972
  Mamma | lördag 14 februari 2009 @ 18:31

  Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag, Mikaela och Nicklas.

  Kram från mamma/svärmor


 2. 1977
  Linda | söndag 15 februari 2009 @ 19:27

  åh vad gott med hembakad pizza!


Skriv en kommentar