Måndag
måndag 2 februari 2009 @ 08:51 | Allmänt

Dagarna i Stockholm rusade förbi, och likaså helgen på hemmaplan. Eller ja, helgen i Kiruna. Var helt slut när jag steg av planet hemma i torsdagskväll. Blev två hektiska dagar med kurs, fikor, luncher, prov och en gemensam middag. Blev lite mindre sömn än i vanliga fall, och jag är ännu trött. Har gått på högsta växel i helgen. Vi åkte till Kiruna efter jobbet i fredags, och har myst, promenerat i affärer, ätit lunch ute, bowlat och städat. Efter fem timmar av städning så var det faktiskt riktigt rent & fint hemma hos Nicklas. Med nya hyllor, nya lampor och en fin vardagsrumsmatta. Och trots att jag efter gårdagens jobb var riktigt trött så tog jag även tag i städningen här hemma hos mig. Nu har jag baaaaaaaaaara tre stora påsar/säckar med tvätt. Få se om jag hinner få bort dom innan jag åker iväg.

Nu ska jag bara jobba dom här dagarna fram till torsdag sen hoppar jag på tåget till Umeå. Nicklas åkte redan igår, så jag och Amaroq är ensamma kvar här hemma. Känns knasigt på något sätt. Brukar ju vara vi alla tre, eller så bara jag ensam. :-)

Och förresten, min blogg har helt plötsligt gått tillbaka till dom engelska inställningarna igen. Någon med WP som vet varför, och vad jag måste göra?

En kommentar
  1. 1966
    thinki.se | söndag 8 februari 2009 @ 17:30

    Knepigt med engelskan? Kanske nå’n nyare version?


Skriv en kommentar