Som en väckarklocka
lördag 24 januari 2009 @ 10:31 | Allmänt

Här dom senaste dagarna har jag slagit upp mina ögon, pigg och alert, exakt samma tid varje morgon. 08.25. Skönt ändå att vakna pigg, och kunna ligga och dra sig en stund. :-) Har inte hunnit ta tag i engelskan något mer sen i torsdags. Var för trött igår, var ganska så mycket folk på jobbet. Men det förstår jag, löning för många, och lugnet vi känt här i någon vecka är nog över för tillfället i alla fall. Ska strax bege mig tillbaka till jobbet, få se hur det rullar på idag. Alltid lika spännande att se.

Har ett stenrös liggande i mitt hjärta för tillfället, men förhoppningsvis löser det sig. Måste försöka byta lite skift på jobbet om det nu fungerar, verkar dock lite omöjligt än så länge. Men håll tummarna. Hade verkligen behövt få vara med den helgen, vill inte att du är ensam ju.

Skriv en kommentar