Du och jag för oss
torsdag 22 januari 2009 @ 13:28 | Skola/Jobb

Gud vad jag känner mig duktig. De senaste dagarna har jag faktiskt tagit mig tid till att läsa den där jävla engelska boken. Och idag blev jag klar. Med massor av nya anteckningar. Trodde aldrig att jag skulle vara så effektiv så att jag även klickade upp dokumentet på datorn och började ändra om i recensionen. Har kommit en bit på vägen, så det känns skönt att ha börjat i alla fall. Är dock några sidor kvar att redigera och utöka med nya reflektioner och analyser. Och som vanligt när man väl kommer igång så måste man iväg och göra annat, idag handlar det om jobb. Typiskt va. :-) Fast får väl försöka fortsätta så gott jag kan i helgen, trots att jag jobbar. Nicklas åker hem ikväll, så då blir det nog i alla fall lättare att ägna kvällarna åt skolarbete.

En kommentar
  1. 1955
    Linda | tisdag 27 januari 2009 @ 19:10

    Vad skönt att komma igång så! Jag blir också distraherad ibland av jobb, lite tråkigt, men pengarna är ju goa :)


Skriv en kommentar