Kärlek
onsdag 21 januari 2009 @ 12:09 | Foton, Funderingar

Ä l s k a d e G u d d o t t e r n

Johanna på Profoto har en tävling i sin blogg där hon efterlyser bilder med temat ‘Vad är kärlek?’. Så jag tänkte att även jag är med och tävlar med denna bild. En av alla dom olika sorters kärlek jag känner. Denna bild visar den kärlek jag har till min guddotter, tillika kusin, Tindra. Är alltid lika underbart att få tillbringa tid med henne. Hon är ett litet lyckopiller med alla de små påhitt och underbara kommentar hon kommer med. Tänka sig vilken tur att det var just du som kom till oss & för att jag får vara en del av ditt liv.

4 kommentarer
 1. 1946
  Anna-Maria | onsdag 21 januari 2009 @ 13:00

  Åh vilken fin bild! :) Jättetjusig verkligen!
  Jo, det där med kärlek trodde jag också skulle kännas så självklart när det är rätt, vilket det också gjorde när han och jag träffades. Men nu vet jag inte längre, han är så säker på att jag är rätt för honom men jag vet inte längre. Jag vågar inte tro längre för det har varit så mycket tjafs och strul när vi var tillsammans. Jag tror inte att jag vågar släppa fram mina riktiga känslor för honom igen, inte än. Samtidigt som det kommit andra tankar krypandes, är han rätt för mig? Tänk om jag hittar någon som är bättre?
  Men tanken på att gifta mig med honom och få barn med honom känns heller inte särskillt skrämmande om man tänker bort alla andra tvivel jag har just nu.
  Åh, allt är så förvirrande just nu. Kan förklara mer på msn nån gång om du vill förstå lite bättre.
  Hoppas du har en trevlig dag!! :) KRAM!


 2. 1947
  Sara | onsdag 21 januari 2009 @ 20:56

  Jätte fin bild!!


 3. 1954
  Linda | tisdag 27 januari 2009 @ 18:15

  åh vilken mysig bild!


 4. 1956
  Catja | torsdag 29 januari 2009 @ 17:00

  Jättefin bild! :) Vilket litet charmtroll du har i famnen! :)


Skriv en kommentar