21 januari 2009
onsdag 21 januari 2009 @ 10:02 | Allmänt

Helgen blev riktigt trevlig faktiskt. Och vädret var inte heller så illa. Åtminstone så var det inte riktigt lika kallt som jag trodde det skulle vara. Vi låg nog på bara 8 minus hela helgen ungefär. :-) Jag och Nicklas var först att anlända till stugan redan vid tolv på fredagen. Och först vid sex-sju tiden kom resten. Var ganska så mysigt att få igång stugan bara vi två. Göra eld, tända ljus och bara invänta fler människor. Blev en helskön kväll med alla tio samlade kring bordet. Lite öl, cider och prat. Fast för en del blev det mer party än så, och lördagen för dessa spenderades i sängen så gott som hela dagen. ;-) Nicklas var en av dessa, så jag gjorde sällskap i vilandet, och vips så var hela lördagen slut också. Och när söndagen kom var det bara att slänga ihop sina grejer igen och städa stugan innan hemfärd.

Idag är jag ledig, och faktiskt har jag varit uppe ända sedan halv sex imorse. Gick aldrig och la mig igen när Nicklas stack iväg på jobbet. Kände mig för en gångs skull riktigt morgonpigg, kan ju kanske bero på att även jag la mig före tio igår. Har hunnit kika lite gossip girl, haft tvättstuga och duschat. Tänkte fixa fram lite kläder, ta ut Amaroq en stund och sedan ta en omgång med dammsugarn. Sen borde jag plugga. Och så får det nog bli också. Och möjligtvis blir det nog också ett besök hos sötungen Märta lite senare. :-)

Skriv en kommentar