Kärlek på film
onsdag 19 juli 2006 @ 23:44 | Allmänt

Efter att ha sett ‘A walk to remember’ – vilken jag även rekommenderar er alla att se – så funderar jag än en gång över kärlek på film. Varför är det alltid så romantisk och så magiskt? Sådär sagolikt. Jag menar, inte finns det väl sådan kärlek i verkligheten eller gör det ? Jag har då aldrig stött på någon sådan kärlek, och ibland undrar man ju…

Hursomhelst så önskar jag att det hade varit jag där i filmen. Jag och den där magiska kärleken. Wooaw alltså! Och nu, jag vill bara vara kär, kär, kär !

2 kommentarer
 1. 156
  Sara | torsdag 20 juli 2006 @ 16:22

  Alltså den känslan kan väl infinna sig i verkligheten också, men det blir väl aldrig sådär “perfekt” som det är på film… & det är ju mer magiska stunder som kommer och går. Inte så det är sådär pluttigulligt hela tiden.


 2. 157
  Isabell | torsdag 20 juli 2006 @ 16:38

  Jag såg den igår också. Den var kanonbra men när han bad henne gifta sig med henne så blev det lite föööör smörigt för min smak :P De två var som gjorda för varann. Och du, ibland undrar jag också om den där underbara och sagolika kärleken finns.

  Hoppas du mår bra!
  Kramar


Skriv en kommentar