And I can’t explain the things that I’m feeling
lördag 10 januari 2009 @ 11:17 | Allmänt

Och så var det helg igen. :-) Jag jobbar givetvis, och Nicklas han har åkt hem över helgen. Lite småtrist helg, har min jobba-kväll-helg, och så är det som alltid annars oerhört tråkigt och ensamt att sova själv. Faktum är att jag sover mycket sämre. Efter många om och men lyckas jag somna, men så vaknar jag alltid upp efter någon timme. Med en underlig känsla i magen, panik av något slag. Brukar ta en stund att lyckas somna om igen. Tur i alla fall att det är söndag imorgon igen. :-)

Har förresten här i veckan börjat måla på min femte (och förhoppningsvis sista?) uppgift till bilden. Fått en till chans att försöka nå toppen. Ska med färgpennor måla av en klänning, och två andra prylar. Kanske ett par skor och ett halsband. Har fått till klänningen i stora drag i alla fall, och det blev faktiskt till och med bättre än jag hade förväntat mig. Nu ska jag bara jobba vidare på den, så få se om det håller ända fram den här gången. Inte troligt, men bättre måste jag ju åtminstone ha blivit sen sist! Kanske jag tar mig i mål så småningom…Den som lever får se. :-)

Skriv en kommentar