Det är nåt som gnager
tisdag 30 december 2008 @ 23:50 | Funderingar

Det kallas tvivel, det där som stör.
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.
Och jag ser hur du tänker på nåt,
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur.
En obehaglig distans,
en konstig känsla nånstans.
Det känns tomt – eller hur?

Efter många funderingar och en stor klump i magen har jag just kommit fram till en sak. Det som händer, det händer. Och om det nu händer, så finns det inget som kan förhindra det. Så bort med den dumma klumpen i magen. Ja, bort med alla dåliga tankar, för egentligen, jag känner ju tillit. Till hundratio procent. Men det är svårt ändå, för jag tar ingenting förgivet. Man ska helt enkelt vara rädd om det man har.

…och min älskling, saknar dig på tok för mycket just nu. Kom till mig, var med mig. Längtar så efter att få känna dig nära mig igen. Mitt allra underbaraste hjärta. Jag vill alltid ha dig nära. :-)

Skriv en kommentar