Renovering får vänta
tisdag 18 juli 2006 @ 09:43 | Allmänt

Kom aldrig igång med renoveringen av sidan, så nu låter jag bloggen ligga kvar i väntan på nya resultat. Det lär dröja ett tag gissar jag – åker ju iväg till Umeå/Piteå på fredag och blir borta ända tills nästa söndag. Och sedan börjar arbetet igen. Så vi får helt enkelt se när sidan får ny kostym. ;-)

Sitter hemma hos Melvin & Louise, har sovit här sen igår och idag är jag barnvakt. De sitter som två små änglar framför tvn och Sommarlovsmorgon. Eller ja, nu hör jag två små fötter trampa ner för trappen här. Javisst, Melvin kom ner och påklädd var han till och med. Stora killen!

Ringde tandläkaren tidigare, och fick en tid 11.10. Så vi ska traska dit sen. Har ju börjat ila i tanden jag var och lagade innan jag for iväg till Cypern. Lika bra att kolla upp det så snabbt som möjligt. Hatar när det ilar och gör ont. Sedan får det nog bli en liten tur på stan och lekparken där. :-)

‘Nu har du skrivit så länge. Är du klar nångång?’ säger Melvin här brevid. Så jag får nog lov att vara klar för denna gången gissar jag. ;-)

Skriv en kommentar