Om tiden vill ifatt
måndag 29 december 2008 @ 23:48 | Allmänt

Vilket underbart år det har varit. Framförallt den senare halvan. Lyckan och glädjen över att funnit Nicklas. Eller kanske lyckan över att han fann mig? Nu ser jag fram emot ett 2009 tillsammans med honom. Känns stort att vara två. Att ha någon man saknar ihjäl sig efter, någon som faktiskt är den man allra helst vill spendera all sin tid med. Så många drömmar man har nu, så många saker man vill göra tillsammans. Men jag gissar att vi hinner, för som det känns nu så vill jag ha hela livet tillsammans med honom. En underbar känsla som mest troligt håller sig kvar. För alltid. :-)

Annars har väl året mest gått på rutin. Jobb, försök till att plugga, festat, umgåtts med vänner osv. Det är då i alla fall en sak jag hoppas 2009 ger mig. Mer tid och motivation till plugget. Tar mig sådan tid att plugga upp mina ämnen, och det känns som att min dröm faller längre och längre bort. Lika bra att jaga den nu medans den inte är så långt bort kanske. För jag längtar faktiskt. Att få flytta härifrån. Börja plugga. Vara på väg i livet. Låta framtiden ta fart. Det kommer en dag… :-)

Skriv en kommentar