Mellandagsbabbel
söndag 28 december 2008 @ 00:09 | Allmänt

Då var även denna julen över, och den har faktiskt varit helt okej. Men så klart så hade jag ju allra helst ändå spenderat den med Nicklas. Men det kommer väl en till jul nästa år. :-) Fick annars jättefina julklappar, blev riktigt nöjd faktiskt. Saker man önskat sig, och saker man behöver. Och dagen var riktigt mysig. Julgröt och julbad tillsammans med Melvin och Louise. Julklappsöppning genom telefonen med älsklingen. En hel dag hemma hos moster med så gott som hela släkten. Och så sedan en kväll hos pappsen. Var riktigt slut när jag kom hem strax efter tio kan jag ju berätta.

Brummade iväg till Kiruna på juldagen och tog en utgång där. Var riktigt skoj faktiskt. Trodde jag inte. Hade inga förväntningar alls på kvällen, men jag gissar den blev som den blev bara för att jag kände att sällskapet var underbart. :-) Och jag kan ju säga att jag mådde precis som jag förtjänade igår. Urk och blä hela dagen. Fast mest var det väl skallen som spökade. Inte riktigt ont, utan mer som ett illamående där uppe. Nåja, idag har det varit bättre, men ändå känner jag mig inte riktigt kry. Men det beror nog mest på förkylningen som fortfarande härjar.

Funderar lite vad man ska hitta på till nyår. Den dagen känns inte så välkommen, men vad ska man göra. Går ju inte att stanna upp tiden. Fast iofsig är det ju skönt att ett nytt år tar början. Nytt år och nya förväntningar. :-)

2 kommentarer
  1. 1925
    thinki.se | söndag 28 december 2008 @ 13:51

    Raggsockar på och my s i soffan! Så’n blir nog mi t t nyår! :flower:


  2. 1926
    Sara | söndag 28 december 2008 @ 21:09

    Skönt att du haft en bra jul, det verkar så i alla fall :flower:


Skriv en kommentar