You are my purpose
söndag 21 december 2008 @ 17:44 | Allmänt

Vilken sovmorgon det blev. Och vilken överraskning när jag vaknade! Kvart i tolv vaknar jag av att det bultar på dörren. Och genom mitt titthål ser jag ingen mindre än min älskling. Åh vad glad jag var. Att få slänga mig i hans famn. Bara få ligga nära. Lyssna på hans andetag. Känna hur våra hjärtan klappade i takt. Även om det bara blev fem timmar tillsammans kändes det underbart. Fast jag saknar han om ännu mer just nu. Inte lätt med den här kärleken och saknaden. Hoppas bara det inte dröjer så många dagar till innan vi kanske kan ses igen. Annars står sjunde januari kvar.

En kommentar
  1. 1921
    Anna-Maria | måndag 22 december 2008 @ 14:03

    Åh vad mysigt att bli väckt på det sättet! :)
    Hoppas ni hinner ses nåt mer snart! Saknaden är hemsk.
    KRAM! :)


Skriv en kommentar