Hej hopp
tisdag 11 juli 2006 @ 22:51 | Foton

Jag lever livet som en zombie för tillfället. Jag och sömnen går inte så bra ihop, eller jag har väl svårt att samarbeta med den helt enkelt. ;-) Tidningsutdelningen går jättebra, tidiga mornar blir det dock. Klockan ringer vid 03.30 varje morgon, och sen är det postbussen som bestämmer om det blir lite mer sömn eller ej. Oftast brukar tidningarna trilla in vid halv 5 tiden. Området jag fått är perfekt, inga backar och mest villor. Endast 2 hyreshus! Tack gode gud. :-) Tar mig endast en och en halv timme runt området så det är helt okej.

Brukar ha svårt att komma i säng i tid om kvällarna. Oftast hamnar jag i säng först vid 1-2 och det är ju alltså endast 2-3 timmar bort från det jag måste stiga upp. Vissa dagar hinner/kan jag inte ens somna om efteråt då jag börjar nästa jobb vid 10. Så ja. Lite trött är jag väl gissar jag. ;-) Fast jag står nog ut den här veckan i alla fall. Sedan kommer två härliga lediga veckor utan både morgontidningar och Sibylla. Då blir det en tripp ner till Umeå för att hälsa på världens bästa Lily. Hade gärna sett mig i Stockholm också, men ekonomin tillåter nog ej det tyvärr…

Kameran går varm för tillfället, tycker det är jättekul att fota somriga dagar. Blir ju alldeles härliga minnen att plocka fram till hösten/vintern. :-) Så varsågod, här kommer en hel drös med foton.


8 juli - Egot själv :-)


9 juli - Världens godaste pizza


9 juli - På väg in till Katarinas hundar


9 juli - Lilla Betty


10 juli - Mera ego :-)


10 juli - Och så lite till ego ;-)


11 juli - Morgonsol klockan 7


11 juli - Droppar på bladen


11 juli - Hade regnat under natten


11 juli - Massa småa stenar


11 juli - Vera


11 juli - Blomma i det gröna

3 kommentarer
 1. 153
  Anna-Maria | tisdag 11 juli 2006 @ 23:00

  Vilka fina bilder du har tagit!!
  Jättefint!
  Men om du ska hålla det du sa tidigare så har du 1 minut på dig att gå och lägga dig… Oj där försvann den minuten också… :P
  Jag borde också sova… Är inte ifatt efter festivalen.. Fast det vore skoj att åka till arvika imorron men det står jag nog över.. :P
  Kramar!


 2. 154
  Ellen | onsdag 12 juli 2006 @ 01:06

  Åh, vilka fiiiiina foton! Särskilt dem som var på dig! Det är ju lite svårt att ta bilder på sig själv men dina blev ju jättefina! :D
  Kram Ellen


 3. 155
  Sara | torsdag 13 juli 2006 @ 21:37

  Finfina bilder här som alltid. Gillar de på dig jätte mkt! :-)

  Det låter jätte jobbigt det där att gå upp så tidigt. Jag som är såå morgontrött! blä! Jag kommer knappt upp kl 6 jag… får verkligen tvinga mig upp ur sängen. När man väl är uppe brukar det ju gå bättre ;-)

  Skönt att du får lite ledigt snart i alla fall! :-) Det får jag med :-D


Skriv en kommentar