Nattsuddar-micksan
fredag 7 juli 2006 @ 02:59 | Allmänt

Här sitter jag och nattsuddar. Klockan närmar sig tre. Om cirkus en timme ska jag ringa och kolla när postbussen anländer, och sen så ska jag cykla iväg och möta upp en tjej som jag ska gå brevid idag och imorgon. För på måndag, ja då börjar jag dela ut morgontidningen på egen hand! Kör då en vecka jobb med både morgontidningsutdelning och Sibylla-jobb. Sedan väntar två härliga lediga veckor. Och jag drar nog till Umeå några dagar i alla fall, sedan vet jag inte riktigt. :-) Nåväl, då veckorna är över väntar de tre sista veckorna med dubbeljobbande. Sen återstår endast sista sommarlovsveckan, och den vill jag helst spendera utomlands. ;-)

Jahopps. Är nog i alla fall lite trött. Varit vaken sen halv 11 imorse. Blir direkt att stupa i säng vid 7-tiden då jag förhoppningsvis är hemma igen. Fast hallå, hur ofta är man sovtrött då man just varit ute och cyklat en massa? Jag gissar då att jag kommer vara uppe i högvarv och inte kunna sova. Den som lever får väl se… :-)

Skriv en kommentar