Hur blev du så underbar?
torsdag 20 november 2008 @ 09:07 | Allmänt

Försöker komma igång med ett nyttigare liv – än en gång. Haha. Bilen står numera parkerad, och benen får promenera. Är faktiskt skönt det också. Drog igång ett godislöfte med Nicklas, fast då han tyckte jag bröt det, så kör vi väl inte längre. Men jag är fast besluten om att fullfölja det ändå. I need it. :-)

Har även varit förbi hos mamma och trampat på hennes motionscykel. Tog en halvtimme, och jag som hatar att cykla! Dålig kondition hade jag också. Kanske borde ta ett till besök där ikväll efter jobbet. Får jobba på kondisen helt enkelt. :-)

Och tjuvstartat med julpyntningen har jag också gjort. Och det är så himla mysigt ju! :-)

En kommentar
  1. 1876
    Sara | fredag 21 november 2008 @ 21:35

    Ja hjälp… jag borde också nytta till mig lite… haha :run: MEN det går bara inte… :lol:


Skriv en kommentar