Sockerberoende
tisdag 30 september 2008 @ 06:05 | Allmänt

Dag två. Känns alldeles perfekt. Motivation, motivation. Jag håller på att bli kvitt mitt sockerberoende. Har varit hemskt den senaste tiden. Varje dag har varit ett måste för godis eller något annat gott. Och utan socker, ja då har jag känt humöret rasa. Så nu ska vi bort därifrån och det känns än så länge lätt. Vilket jag förmodar inte håller i sig så länge till innan en tung uppförsbacke dyker upp. Men det här ska vi fixa, lätt som en plätt! :-)

En kommentar
  1. 1834
    Lisa | torsdag 2 oktober 2008 @ 07:34

    Åh, fuck för socker. Jag hatar det. Särskild när jag jobbar. Fast jag vet inte hur jag skulle orka det annars.. men nu ska jag försöka vara duktig och lära mig äta bättre hemma och sluta med socker på jobbet. Då kanske jag kan bli människa igen :P


Skriv en kommentar