You’ve saved my soul
måndag 29 september 2008 @ 23:09 | Allmänt

En alldeles ny vecka är här. En ny vecka med nya möjligheter. Kom hem från Kiruna i morse. For iväg och handlade, kom hem och rensade min garderob. Kusinen blev säkert glad när jag lämnade flera påsar med kläder åt henne. Kläder som bara legat och väntat på att bli användna hos mig. Nu känns garderoben mycket mer organiserad, vilket känns skönt. Har varit stora projekt varje gång att få in och ut kläder ur den nämligen. Har alltid slutat med en stor hög kläder på golvet. Få se om det blir bättre ordning nu. Förmodligen. :-)

Ska strax slå av datorn så jag hinner sova lite innan det är dags att hoppa upp igen. Ingen sovmorgon imorgon inte. Fått läkartid tjugo i åtta. Blir bra att äntligen få komma iväg på den. Helst med tanke på att besvären spökar igen. Inte lika mycket som förr, men ändå. Det är jobbigt.

Skriv en kommentar