Godmorgon världen
tisdag 23 september 2008 @ 08:41 | Allmänt

Har just dragit mig upp ur sängen. Känner mig lite småtrött, men det är bara för att jag var upp tidigare imorse, och sen la mig igen. Brukar bli så då. Ledig idag så det kändes riktigt härligt att få ligga och dra sig i sängen. Hade nog legat kvar om jag inte hade lovat Pernilla en solning. :-) Utöver det är dagen obokad, men den blir i alla fall att tillbringa tillsammans med Nicklas. Han kommer hem redan till lunch så vi har en hel dag framför oss, vilket känns underbart.

Var och hämtade hem böcker från biblioteket igår. Till min engelska. En av alla uppgifter för prövningen är nämligen att läsa en bok och sedan skriva en bokrecension. Så det är bara att börja med att dyka ner i böckerna. :-)

En kommentar
  1. 1833
    Sara | tisdag 23 september 2008 @ 14:03

    Skönt med en ledig dag! Hoppas ni har lika strålande väder som vi har!


Skriv en kommentar