And all I need to know is here
lördag 20 september 2008 @ 10:12 | Skola/Jobb

 Lördag och himlen är faktiskt klarblå idag. Solen skiner som aldrig förr, fast marken är blöt. Måste ha regnat inatt. Är skönt att kliva upp relativt tidigt även om man börjar jobba först två. Hinna göra lite grejer och sådant innan jobbet kallar. Har hunnit sitta med en massa ord, övning inför högskoleprovet. Tänkte även hinna ta itu med min blyertsmålning av Kåkstan. Eller kanske ta mig igenom några engelska övningar inför nationella proven. Försöker komma in i det här med att måsta göra något skolrelaterat varje dag. Hösten blir tung tror jag. Och just nu väntar jag bara på att få handledare i mitt foto och i trafikkunskapen.

Nåja, åter till att göra lite nytta. :-)


Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts…

Skriv en kommentar