Nowhere else in the world I wanna be
fredag 19 september 2008 @ 23:33 | Allmänt

Kom hem från jobbet och kröp ner i sängen med hjärtat så fort jag var duschad. Har lite svårt att slappna av vissa gånger, bland annat just i kväll, så jag klev upp igen. Och ja, nu sitter jag här. Försöker att få det att sluta krypa i kroppen, behöver nog varva ner efter en lång dag. Sen ska jag ner under täcket igen. Nicklas sover redan, kan höra hans andetag där borta i sängen.

Har ännu ett kvällsskift imorgon. Gillar dom inte riktigt. Allra helst inte under veckorna då Nicklas är här. Tycker man knappt hinner ses så som det är annars, än värre blir det när jag slutar först tio. Oftast har han redan hunnit somna, eller så somnar han ganska så snart efter att man anländit hem. Nog för att det är mysigt att bara kunna sova tillsammans också, men ibland känner jag att man vill hinna ses mer. Nåja, förhoppningsvis är helgen över snart, och jag får mitt korta öppningsskift och sedan en ledig dag. 🙂

En kommentar
  1. 1831
    Sara | lördag 20 september 2008 @ 06:50

    Det är svårt och jobbigt när man jobbar olika tider. Så har vi det ju här hemma också…. Ibland går man om varandra…


Skriv en kommentar