Där vi andades nåt nytt
fredag 19 september 2008 @ 12:14 | Allmänt

Oj vad dagarna hann rusa iväg. Jag var helt säker på att jag bloggade senast i förrgår, men det har ju hunnit gå hela fyra dagar. :-) Nicklas är här igen, jobbarveckan började i onsdags. Mysigt att ha han i närheten, som alltid annars. Känns som att man sover så mycket bättre än när man är ensam. Att ha möjligheten att bara kunna krypa närmare om man råkar vakna under natten.

Har hunnit med att hälsa på hos lilla Märta också. Hon hade vuxit. Fått riktigt runda och goa kinder, och även valkar på sina små ben. Mysigt att få sitta med henne sovandes mot sitt bröst. Tiden går verkligen fort när små bebisar växer, och då är det bäst att passa på att mysa medans dom är så små. :-)

Och skolan då. Var och träffade min handledare i engelskan igår. Fick alla uppgifter som ska göras. Blir att jobba hårt om det ska bli MVG nu. Har även fått datum för dom nationella proven. Bara att börja öva för i November blir det skrivning/läsning/lyssning. Men det jag bävar mest inför är ju den slutliga intervjun. En halvtimme, närmare upp emot en timme. Och jag som hatar att prata engelska! Nåja. Får hoppas det går bra. För som sagt – jag behöver detta.

2 kommentarer
 1. 1829
  Sara | fredag 19 september 2008 @ 21:17

  Oh ja – bebisar växer ruskigt fort! :D

  Hoppas ni får en mysig helg!! :flower:


 2. 1830
  Lisa | fredag 19 september 2008 @ 22:59

  Aw, fint :D o det kommer nog gå bra med din engelska ska du se, ha bara rätt inställning så klarar du allt! (klyschigt? haha)


Skriv en kommentar