All I want’s to find an easier way
måndag 15 september 2008 @ 22:18 | Allmänt, Skola/Jobb

Dagen på jobbet idag gick mot förväntan i rasande tempo. Och för första gången på väldigt länge kändes det till och med lätt och ganska så skönt att få vara på jobbet. Ingen trötthet, och absolut ingen smärta. Dessutom var jag helsäker på att jag skulle få underbart sällskap ikväll. Men tji fick jag, det blir först imorgon. Tänka sig att tiden går så långsamt när man väntar och längtar. Jag saknar ju dig. :-)

Annars så har jag faktiskt varit lite duktig ikväll. Har betalat bort lite räkningar och rensat i skåp och lådor. Hittade min tjocka bunt med övningar inför högskoleprovet som jag genast plockade fram. Min tanke var att jag ska försöka ta mig igenom den högen inför höstens prov. Hade varit guld värt om jag lyckades förbättra mitt resultat än en gång. Krävs ju en hel del inför läkarlinjen. Och på tal om det så skickade jag även in min anmälan inför vårens intagning. Vet redan nu att det inte blir något av det, men förhoppningsvis nästa höst kan jag vänta med nervositet. Må jag fixa mina uppläsningar bara. :-)

En kommentar
  1. 1828
    Sara | tisdag 16 september 2008 @ 21:20

    Skönt att det gick bra på jobbet! Och det är ju alltid skönt när man gjort lite nytta hemma också. Sånt där som aldrig blir gjort…


Skriv en kommentar