You make me feel so beautiful
fredag 25 juli 2008 @ 04:08 | Allmänt

Från Umeå till Gällivare. Från Gällivare till Kiruna. Och nu från Kiruna till Karlstad. Anlände hem med tåget i onsdags. Tog bara en vända hemma, tvättade lite och träffade kusiner, sen satte jag mig i bilen mot Kiruna. Sov för första gången hela natten utan att vakna en endaste gång på hur länge som helst. Och jag vet att det var för att det var tillsammans med dig. Inatt har jag däremot inte sovit en endaste blund. Kom hem från Kiruna vid 3 tiden. Har sedan packats om, duschats och tömts kameror. Nu väntar jag på att pappa ska ringa vilket ögonblick som helst. Blir en lång biltur ända ner till Karlstad. Antar att vi är framme först ikväll. Där väntar hundutställning hela helgen. Kanske hinns det med något annat skoj också. Den som lever får se. :-)

 Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away.

2 kommentarer
  1. 1799
    Mia | onsdag 30 juli 2008 @ 21:47

    Du sov som en lite gris hos mej,förutom att du glode på mej lite då å då!!!!Du saknar nå umeå ganska mycket!!!


  2. 1801
    emelie | lördag 2 augusti 2008 @ 18:16

    Haha, min mamma tänkte åka på dendär hundutställningen faktiskt :P


Skriv en kommentar