I know a place that we can run to
måndag 21 juli 2008 @ 12:59 | Allmänt

Har nu varit tre nätter hemifrån, och det har varit/är riktigt trevligt. Men jag kan inte förneka att jag börjar känna en liten hemlängtan. Blir nog troligtvis att hoppa på tåget hemåt igen på onsdag. Har fått känna på lite sommarväder i helgen, men idag öser regnet ner. Mia är på jobbet idag, så jag och Maja slöar hemma i soffan. Får hoppas det är lite finare väder imorgon så kanske vi också följer med in till stan. Springer lite på stan och sådant. Kanske lunchar med Lily en sväng också. :-)

Tänkte nästan visa lite bilder, men kom på att jag inte hade med mig kamerasladden. Får bli när jag kommer hem istället. :-)

2 kommentarer
  1. 1797
    Anna-Maria | tisdag 22 juli 2008 @ 00:36

    Ibland kan det vara skönt att vara hemifrån lite. :) Om inte annat så lär man sig att uppskatta det man har hemma. :) Hoppas att du hittar nåt skoj på stan. :) Kram!


  2. 1798
    Mia | tisdag 22 juli 2008 @ 18:41

    jaha,det har varit trevligt att ha dej här……fast skönt att inte ha nån som stirrar på en när man sover,man blir ju :blink: på natten


Skriv en kommentar