You light the skies, up above me
fredag 18 juli 2008 @ 07:06 | Allmänt

Ibland funderar jag vad jag gör om nätter egentligen. Kliver upp imorse och går ut i köket. På bänken står tre petflaskor, en stor och två små. Och då minns jag att jag klivit upp någongång under nattens gång, burit den stora petflaskan som tidigare stod i mitt vardagsrum till köket. Jag har även plockat fram två små petflaskor under min diskbänk för att… Ja jag undrar varför? Jag minns att jag hade en orsak när jag gjorde det inatt, men helt ärligt så minns jag inte den nu längre. Knasigt!

Dessutom så undrar jag vad som egentligen väckt mig i morse för jag är helt säker på att det var alarmet på telefonen. Jag trodde dessutom jag hade försovit mig. Men nu ser jag, klockan är ju just slagen 8, dvs den tid jag hade lagt alarmet på. Jag var helt säker på att klockan var 9. Men icket. Trött är jag hursomhelst idag, blev lite senare igår. Kanske får sova på tåget lite grann ikväll… :-)

Ska lägga mig och vila en stund innan jag verkligen måste iväg. Lämnar inte mitt hem en minut för tidigt! :-)

En kommentar
 1. 1796
  Anna-Maria | lördag 19 juli 2008 @ 09:57

  Haha ja ibland har man konstiga saker för sig under natten! Jag kan inte förstå hur jag kan lyckas snurra både ett och två varv på mitt stora dubbeltäcke, det kan ligga hur som helst när jag vaknar. Har jag någon brevid mig i sängen är jag mer stillsam dock har jag märkt.

  Det vore spännande att veta vad din tanke var med flaskorna sådär mitt i natten. :) Var säkert jättelogiskt då. :)

  Hoppas du får det bra i helgen! Vår ballongresa igår blev inställd pga osäkert väder så nu får vi boka om.
  Kram!


Skriv en kommentar