Hold me now, don’t bother
torsdag 17 juli 2008 @ 16:49 | Allmänt

Då var det klart. Umeå väntar på mig. Hoppar på tåget imorgon efter jobbet. Har ett 10-19 skift så det blir en lång dag. Inte framme hos Mia & co förrän strax efter ett. Kanske lite småtrött jag kommer känna mig då, men vad gör det. Känner mig nöjd över att få vara på väg, nöjd över att få lämna allt som hänger över mig för en stund. Kanske är det här vad som behövs. I alla fall för stunden. :-)

Hörde förresten idag att gudsonens lillasyster kommer till världen den 12 augusti. Min födelsedag, ett mycket bra datum med andra ord. Inte så långt kvar när jag tänker efter. För mig blir det en efterlängtad 20-årsdag. Men därefter så tror jag inte att jag vill ha några fler födelsedagar. Finns inte så mycket mer att se fram emot när det gäller siffran på ens ålder.

And you came closer than you should, so help me now.

Skriv en kommentar