Telefontider hit och dit
måndag 26 juni 2006 @ 09:45 | Allmänt

Jag blir less. Har klivit upp kl. 8 för att ringa vårdcentralen för en tid hos distriktssköterskan (måste ta bort stygnen). Då säger en telefonsvarare att telefontiden först börjar 8.30. Jaha. Så jag väntar. Ringer dit igen. Nähä, då ska man visst ha bokat tid i förväg och det visste varken jag eller mamma. Hon försöker kolla tider och hör med mig vad jag opererat. Då hon hör jag säger ögat så blir jag skickad att ringa ögonmottagningen, då det kan vara svårt att ta bort stygn i ögat. Jaha. Varför har då ögonläkaren skickat remiss till distriktsköterskan ?! Ringer ögonmottagningen. Då är det telefontid först klockan 9 till 11. Börjar ringa direkt då klockan slår 9. Upptaget. Fortsätter försöka. Upptaget. Klockan är nu 9.45. Har det kanske gått fram några samtal ? Nå näe. Varför har dom inget kösystem så man kommer fram idag kanske (!!) Jag blir något sådär irriterad… Vi får väl se om stygnen försvinner idag då *suck*

Åtta minuter senare…
Sådär, nu gick signalerna fram. Skulle komma upp på ögonmottagningen vid 15-tiden.

3 kommentarer
 1. 140
  Mickan | måndag 26 juni 2006 @ 10:38

  Vad skönt att du kom fram och fick en tid tillslut. Det är jobbigt sånt där… Krångel. Usch.


 2. 141
  Annicka | måndag 26 juni 2006 @ 18:59

  Sådär är det alltid med vårdcentralen. Men måste typ riunga och boka en tid för att boka en tid. Eller något. Helt stört.

  Men vad bra att du fick komma dit tilllsut. Hoppas det gick bra 🙂


 3. 143
  Sara | tisdag 27 juni 2006 @ 20:46

  Ja usch så irriterande det är med såna där telefontider, som bara är en timme per dag och ALLA ringer då och man inte kommer fram. Helt sjukt faktiskt…

  Ibland brukar man kunna lämna sitt nr så de kan ringa upp. Det är mkt bättre!

  Dit jag går oftast nu så mailar man och ber om en tid sen får man svar via mail, oftast samma dag eller dagen efter. Hur smidigt som helst! Tummen upp för sånt! 🙂 Det är kanske inte alltid man vill sitta i telefonkö på jobbet och snacka öppet om vad man ska göra för besök 😉

  Hoppas det gick bra med stygnen nu då! Kram


Skriv en kommentar