I never thought that I would fall like that
onsdag 18 juni 2008 @ 09:38 | Allmänt

Kändes redan tomt att sätta sig i bilen och åka hem efter jobbet igår kväll. Ensamt att komma hem till en tom lägenhet när man haft någon som väntat där varje kväll den senaste veckan. Möttes av en lustig känsla när jag klev in hemma. En känsla som sa mig att det låg en lapp på min kudde, kanske var det bara en önskan jag hade. Men det låg mycket riktigt en lapp där på min kudde. Och jag kan säga att det rann tårar. Saknaden är redan enorm och tre veckor känns nu som en evighet.

Börjar förresten bli lite vettigt väder ute igen. Åtminstone varmare och lite solsken. I helgen är jag ledig och det lutar ganska stort mot en tripp till Finland och stugan. Något jag ser fram emot. Var trots allt två år sen sist, och det är otroligt mysigt att få vara några dagar där. Blir nog en kanon helg. :-)

3 kommentarer
 1. 1692
  Sara | torsdag 19 juni 2008 @ 08:41

  Vad mysigt, inte saknaden kanske… men ändå känslan av att ha någon att sakna så mycket! :love:


 2. 1693
  Elin | fredag 20 juni 2008 @ 12:26

  men du.. är det något du har glömt att berätta? :) kram och glad midsommar unge.


 3. 1694
  Elin | fredag 20 juni 2008 @ 12:26

  :flower:


Skriv en kommentar