När solen går upp är vi långt härifrån
lördag 14 juni 2008 @ 07:43 | Allmänt

Tänkte ta mig tid att uppdatera en liten snabbis. Jobbar helgen, och har jobbat hela veckan. Och när jag väl kommer hem så finns det annat att göra än att sitta vid datorn. N har sin jobbvecka, och den här gången tillbringar han hela den hos mig. Igår på kvällen var vi ute och cruisade lite tillsammans med kusin. Tog en tur upp på Dundret för årets första fika. Ja för kusin & N:s del så blev det även den allra första. :-)

Snart blir det mer jobb, och det återstår att se om det blir en dag med mycket rus eller ej. Händer ganska mycket i stan denna helg. Skolavslutning, cirkus, tivoli och Midnight Sun meet. Kan mycket väl bli en dag full av spring, och sluta med en trött Micksan ikväll. Den som lever får se. :-)

2 kommentarer
 1. 1690
  Sara | söndag 15 juni 2008 @ 15:03

  Hoppas du har haft en skön helg! :flower:

  Blir ju lite nyfiken på denna N :lol:

  Hur som helst, hoppas du får en fin vecka också. Nu när det är måndag igen i morgon…


 2. 1691
  Anna-Maria | måndag 16 juni 2008 @ 22:53

  Åh så kul med N! :) Jag är så glad för din skull! :D

  Jag börjar nu komma i ordning lite här “hemma”. Hemma har nu blivit ett lite luddigt begrepp. Men det här är nog hemma nu, det gick inte mer än några timmar så kallade jag nya lägenheten för hemma första gången! :)

  Sen måste jag erkänna att jag är lite avundsjuk på dig och N. :blush: :) Jag saknar den där nykära känslan. Speciellt som jag och Oskar har lite märkliga veckor just nu när vi inte ses på över en månad. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag vill också vara nykär igen! :)

  Hoppas du har det riktigt mysigt med honom och njut av varje dag! :) Och längta efter varandra när ni är ifrån varann. :) Det är bara bra! :)

  Puss o kram!! :flower:


Skriv en kommentar