I’m willing to break myself
onsdag 28 maj 2008 @ 16:38 | Allmänt

Ledig onsdag idag. Igår lämnade jag tillbaka lånehunden. Känns lite tomt, men ändå så otroligt skönt. Så idag har jag passat på att städa hela lägenheten, och äntligen har jag alla mina mattor på plats igen. Inte så poppis att ha vita mattor med en hund inte. 🙂 Annars har jag även hunnit tvätta, göra bort lite ärenden på stan, lunchat med Stina och sist men inte minst pluggat. Har en hel del kvar att trycka in i huvudet, men det tänkte jag fixa nu ikväll så får det bli repetition imorgon. För på fredag måste jag fixa provet, vore skönt att kunna stryka bort ytterligare 50 poäng från min läsa-upp-lista.

Annars händer det inte så mycket… eller så gör det det, vad vet jag. Det händer i alla fall ganska så många saker uppe i mitt huvud, vilket också tar på min energi. Därav den lilla tystnaden här på bloggen. Förhoppningsvis får jag rätsida på saker och ting ganska snart, vore ganska skönt att veta vad man egentligen vill när det gäller vissa saker.

Om ni har tur kanske jag slänger in en fotoblogg senare, för ovanlighetens skull. 😀

Skriv en kommentar