Hundvakt
onsdag 21 maj 2008 @ 08:41 | Allmänt

Det var som ett tag sedan jag haft lite bloggvila i några dagar, och det var väl kanske dags för det nu I guess. Känns som att jag prioriterat annat än datorn dom senaste dagarna. Bland annat så har jag en hund här i huset sedan söndagkväll, och hon blir här med mig fram till tisdag/onsdag. Inte riktigt kul när det är blött och jäkligt ute, och hunden drar in mer och mer grus. Jag hatar att ha det smutsigt och stökigt hemma, så det börjar gå mig på nerverna nu. Dessutom börjar det bli dags för en städning, men det är helt ovärt när hunden ännu är här. Well well, jag får leva smutsigt en vecka till! Om jag fixar det vill säga. Annars så är hon väl ganska okej förutom att hon tvingar mig ut tiiiiiiiiidigt varje morgon. Trevligt med en promenadkompis i alla fall, även fast hon är ganska så otrimmad. :P

En kommentar
  1. 1676
    Sara | fredag 23 maj 2008 @ 21:56

    Hehe, trevligt med sällskap… även om det blir stökigt och tidiga mornar :laugh:


Skriv en kommentar